banner913
banner932
banner1032

Fasulye değil altın mübarek

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen artan hayat pahalılığının özellikle mutfakta kendini hissettirdiğini dile getirerek geçtiğimiz gün bir markette karşılaştığı taze fasulye fiyatı karşısında az daha kalp krizi geçireceğini kaydettiler.

banner974
Fasulye değil altın mübarek

banner971

Fotoğrafta da görüldüğü gibi taze fasulyenin fiyatının 35 TL kilosu olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bir kilo taze fasulyenin dört kişilik bir aile için yeterli olmadığını en az 1,5 kilo olması gerektiğini bunun da anlamının 50 TL’lik fasulye almak olduğunu vurguladılar.

Yalnızca 50 TL’lik fasulye ile bu yemeğin olmayacağını söyleyen vatandaşımız, içine et, salça veya domates konulacağını da düşündüklerinde mutfaktaki yangının ne kadar büyük olduğunu anlamanın zor olmayacağını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.