banner913
banner932
banner1012

Esnafın gözü kulağı 13. maaşlarda

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde yeni yıl için sayılı günler kalmasına karşın yeni yıl alışveriş yapmak isteyen vatandaşların özellikle ayın sonuna geldiğimiz bugünlerde 13. maaşların ödenmesini bekledikleri bildiriliyor.

banner974
Esnafın gözü kulağı 13. maaşlarda

banner971

 

Bu arada mağazaların ve çarşı esnafının da gerek memurun gerekse emeklilerin 13. maaşını alması ile alışverişe yöneleceği beklentisi içerisinde oldukları gelen haberler arasında bulunuyor.
Yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle daha fazla beyaz eşya ve elektronik mağazalarında beklentilerin yüksek olduğu ifade edilirken, bu yıl büyük otel ve restoranlarda eğlence olmayacağı düşünüldüğü için vatandaşların evlerinde yeni yıl kutlaması yapmak için market alışverişlerini de 13. Maaş alma sonrasına bıraktığı gelen bilgiler arasında.
Ancak vatandaşların çarşıda ve mağazalarda fiyatların oldukça yüksek olduğundan dert yandıkları da belirtiliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.