banner913
banner932
banner1032

Düşüncesizce yapılan parklar, diğer sürücüleri tehlikeye sokuyor

banner1020

banner974
Düşüncesizce yapılan parklar, diğer sürücüleri tehlikeye sokuyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, gönderdikleri bir fotoğrafla bazı sürücülerin yaptıkları yanlış parklar nedeniyle bölgeden geçmeye çalışan diğer sürücüleri tehlikeye soktuklarını dile getirerek sitem ettiler.
Fotoğrafta görülen yerin Göçmenköy bölgesinde olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Fotoğrafta görmüş olduğunuz park halindeki araçlar yüzünden yan taraftan geleni görmeniz için yolun yarısına kadar çıkmanız gerekiyor. Yani bir kaza yapmanız an meselesi” dediler.
Bunun her sokak her köşedeki sorun olduğunu belirten vatandaşlarımız “Çünkü herkes sadece kendini düşünerek davranır, ‘Ben park ettim ya gerisi bana ne der.’ Hiçbir bilgi, eğitim, saygı yok” diye konuştular.
Bu gibi hatalı parkların ne polis tarafından ne de zabıtalar tarafından cezalandırılmadığını söyleyen vatandaşlarımız, “Ama arabası hemen bir taşıyıcı ile çekilip geri alabilmesi için de bütün masrafları kendine ödettirilse bakalım park edilmeyecek yerlere gene ederler mi?” diye sorguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.