banner913
banner932
banner1012

Devlet malı deniz, yemeyen keriz anlayışı atık son bulmalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği fotoğraflarla birilerinin devlet malını farklı amaçlarla kullanarak büyük kazançlar elde ettiğini iddia ederek, iddialarını bizlerle paylaştı.

banner974
Devlet malı deniz, yemeyen keriz anlayışı atık son bulmalı

banner971

Fotoğrafta görülen bu dükkanların Mağusa’ya bağlı Tuzla köyü girişindeki karting pisti yanında bulunduğunu belirten vatandaşımız, “Devletten kiralanan bu arazi Lefkoşalı iş adamına bir adet fabrika için 25 yıllığına verilmiş bir hali arazidir. Ama bu şahıs yasal olmadan 7 adet işyeri yaptı ve kiralıyor. Yani amacının dışında kullanılıyor” dedi.

Zamanın hükümeti tarafından bu şahsa peşkeş çekilen arazi üzerinden gelir elde ettiğini iddia eden vatandaşımız, bu durumla ilgili Mağusa Kaymakamlığı, Mağusa Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı ile Merkez Kaymakamlığı’na gerekli bilginin verildiğini aktardı.

Bu konuyla ilgili yerlerin gereğinin yapılacağını izin verilmeyeceğini ve durumun yargıya taşınacağını söylediklerini ifade eden vatandaşımız “Fakat şu an bile boşta olan bir dükkan bir şirkete kiralanıp iş yeri açma hazırlığında. Bu durum tüm Tuzla halkını rahatsız etmektedir” dedi.

“Devlet malı deniz, yemeyen keriz anlayışı atık son bulmalı” diyen vatandaşımız, devlet mallarının bu şekilde bedavaya kullanılmamasını talep etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.