banner913
banner932
banner1012

Devlet izdihamı önlemek için ne yapıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde yaklaşık 10 gündür kapanma nedeniyle birçok sektörün kepenk kapattığını hafta başından itibaren de ülkedeki bankaların da hükümet tarafından 5 gün tatil edildiğini ancak bankalara ödemesi olan vatandaşların mağdur olmaması için birçok bankanın öteleme yaptığını kaydetti.

banner974
Devlet izdihamı önlemek için ne yapıyor?

banner971

Vatandaşımız  “Türkiye İş Bankası kendi parası için kredi kullanıcılarına süre vermiştir. Devlet ne yaptı? Ayın on beşinde stopajların son günüdür, sokağa çıkma yasağını bitirdi.
Ayın 15’inde Vergi Dairesi’nde oluşacak izdihamdan dolayı oluşabilecek bulaş tehlikesi için önlem alındı mı?” diye sorguladı.
Vatandaşımız, Maliye’nin kasasına para gelmeyeceği için hükümetin sıkıntı yaşadığını ancak bunu çok fazla dert etmemesi gerektiğini ifade ederek “Ayın on beşinde para gelmezse sizde ödemeleri öteleyin. Mesela, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar, Müsteşarlar, Müdürler ve Barem 16'nın üstündekilerin maaşlarını on beş gün geç ödeyiniz” diyerek öneri sundu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.