banner913
banner932
banner1012

Çarşıda yasal hırsızlık tam gaz

banner1020

banner974
Çarşıda yasal hırsızlık tam gaz

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, yaklaşık 2 ay önce dövizde hızlı bir yükseliş olduğunu ve bu nedenle piyasada birçok ürünün fiyatlarının zamlandığını ancak şu an dövizin gerilediğini ancak fiyatların gerilemediğini dile getirerek sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız 8 Aralık 2020’de İngiliz Sterlin’in 11.15 TL’ye yükseldiğini ve fiyatlarında arkasına yükselişe geçtiğini belirterek, bugün yani 8 Şubat 2021 tarihinde ise Sterlin’in 9.72 TL civarında olduğunu yani yaklaşık 1,5 TL gerilediğini ancak fiyatların düşmediğini vurguladılar.
“Döviz düşüşte ama fiyatlarda indirim nerede? Çarşıda yasal hırsızlık artarak devam ediyor. Bu konuda hiçbir yaptırım yok ve ithalatçılar ile satıcılar vatandaşın üzerinden zengin oluyorlar. Piyasada ucuzlama ne zaman olacak merakla bekliyoruz” diye konuştular.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.