banner913
banner932
banner1012

Çarşı esnafı, eski günleri mumla arar oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı esnaflarımız, Eylül ayının ilk haftasını geride bıraktığımız bugünlerde geçmişte hareketlilik yaşanan çarşı sokaklarının boş kaldığına dikkat çekerek görüşlerini dile getirdiler.

banner974
Çarşı esnafı, eski günleri mumla arar oldu

banner971
 
Geçmişte ülkemizin işlek çarşılarından olan Girne çarşısının eski günlerini adeta mumla arar olduğunu dile getiren esnaf vatandaşlarımız “Sokaklar bomboş, esnafın durumu kötü, gelirler azaldıkça azaldı ama giderler de arttıkça artmaya devam ediyor. İşimiz zor” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Pandemi öncesinde böyle zamanlarda en azından çarşıda birkaç kişi gördüklerini ifade eden esnaf vatandaşlarımız “Geçmişte okulların açılmasına doğru vatandaşlar çocuklarına çorap, ayakkabı veya gömlek gibi şeyler almak, ya da kış ayları için hazırlık yapma amacıyla çarşıya gelirlerdi. Şimdi ne gelen var ne giden” diyerek bu gidişle kapılarına kilit vuracaklarını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.