banner913
banner932
banner1012

Çam kese böceği orman bırakmıyor

banner1020

banner974
Çam kese böceği orman bırakmıyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, bu yıl çam ağaçlarında görülen çam kese böceğinin oldukça büyük zararlara yol açtığına dikkat çekerek, bu konudaki sitemlerini dile getirdiler.
Özellikle çam ağaçlarının yoğunlukta olduğu ormanlık alanlarda çam kese böceklerinin verdiği zararın çok bariz şekilde görüldüğüne vurgu yapan çevre duyarlısı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğraflarda bunun görüldüğünü dile getirdiler.
Orman Dairesi’nin neden bu duruma müdahale etmediğini sorgulayan vatandaşlarımız, “Zaten her geçen gün azalan ormanlarımız, bir de bu şekilde darbe yemekte. İnşallah en kısa sürede bu zararlı böceğe müdahale yapılır ve çam ağaçları kurtarılır” diye konuştular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.