banner913
banner932
banner1012

Bu yoldaki beton artıkları 15 yıldır temizlenmeyi bekliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa bölgesi sakini vatandaşlarımız, yolların durumunun az çok herkes tarafından kötü olduğunun bilindiğini ancak buna karşın bölgesel çalışmalarla düzeltilecek yolların halen daha düzeltilmemesini anlayamadıklarını belirterek gönderdikleri bir resimle sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bu yoldaki beton artıkları 15 yıldır temizlenmeyi bekliyor

banner971
 
Bölge sakinleri fotoğrafta görülen yolun Mağusa –Lefkoşa eski yolu üzerindeki Ten Ten fabrikası karşısı olduğunu ifade ederek, burada araba kullanmanın büyük risk olduğunu vurguladılar. Zira burada beton mikserlerinden dökülen beton artıkları yolda tehlike yaratığını belirten bölge sakinleri, burada zaman zaman bazı araç sürücülerinin araçlarının direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktığını söylediler.
“15 yılı aşkın bir süredir beton artıkları yol içerisinde ve temizlenmiyor, bakalım kim temizleyecek” diyen bölge sakinleri, bu yolun beton artıklarından temizlenip yeniden asfaltlanmasının sadece 1 günlük bir iş olduğunu iddia ederek yetkilileri göreve davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.