banner913
banner932
banner1032

“Bu trafik levhasının ne anlatmak istediğini anlayan varsa ona ödül vereceğiz”

banner1020

banner974
“Bu trafik levhasının ne anlatmak istediğini anlayan varsa ona ödül vereceğiz”

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakini bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkemizde yol güvenliğinin her geçen gün daha da kötüleştiğini belirterek, bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Fotoğrafta görülen trafik levhasının DAÜ’nün batı kapısı ile Hurmalı Çember arasında kalan yolda olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Bu levhanın ne anlatmak istediğini anlayan varsa ona ödül vereceğiz. Bu tabela üzerindeki işaret nedir bilen var mı?” diyerek yollardaki bu tabelalardan sorumlu Karayolları Dairesi’nin ne iş yaptığını sorguladılar.
Bu tabela gibi daha birçok yerde yıpranmıştabelalar olduğuna vurgu yapan vatandaşlarımız, yollarımızda güvenli sürüş için bu tabelaların düzgün olmasının şart olduğunu kaydettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.