banner913
banner932
banner1032

Bu ne vurdumduymazlık?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğrafla ülkemizde duyarsız vatandaşların yaptıkları nedeniyle çevrenin adeta katledildiğini dile getirerek, sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu ne vurdumduymazlık?

banner971

Fotoğrafta görülen beton mikseri aracın Girne Çevre Yolu üzerinde görüntülendiğini ifade eden vatandaşlarımız, “Bu beton mikseri içinde kalan beton atıkları görüldüğü gibi yol kenarında araziye boşaltılıyor. Bu arazide artık hiçbir ot yeşermeyecek” diyerek bu yapılanın tam bir çevre katliamı olduğunu vurguladılar.
Bu şekilde her gün onlarca örnek kirlilik yaşandığını söyleyen çevreci vatandaşlarımız, zaten her geçen gün yapılan betonarme binalarla yok olan yeşilin çevreye bu şekilde vurdumduymazca dökülen betonlarla yok olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.