banner913
banner932
banner1012

“Bu lastiğin, jantın hesabını kim verecek?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye İskele’den ulaşan bazı sürücülerimiz, İskele ile Mehmetçik arasındaki anayol nedeniyle her gün bir lastik attıklarını dile getirerek bu yol nedeniyle isyan noktasına geldiklerini vurguladılar.

banner974
“Bu lastiğin, jantın hesabını kim verecek?

banner971
 
“Yaşasın İskele yolunda yediğimiz cezalar,  yaşasın verdiğimiz vergiler. Bir deliği kapatamadınız” diyerek yetkililere isyan eden vatandaşlarımız, bu yola çakıl koyulduğunu, toprak koyulduğunu, ancak bir avuç asfalt bir kürek çimento koyamadığını kaydettiler.
Bu yol nedeniyle artık araç kullanmanın bile kendilerine zor geldiğini ifade eden vatandaşlarımız, “Bu lastiğin jantın hesabını kim verecek? Bunu da cezalar gibi mi yedik? Bir bardak da su mu içelim?” diyerek isyanlarını dile getirdiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.