banner913
banner932
banner1012

“Bu kadar sorumsuzluk da olmaz”

banner1020

banner974
“Bu kadar sorumsuzluk da olmaz”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız dün öğle saatlerine doğru Güzelyurt-Gönyeli arasındaki yolda fotoğrafladıkları durumla ilgili sitemlerini dile getirerek bunun tam bir sorumsuzluk olduğuna vurgu yaptılar.
Duyarlı vatandaşlarımız “Her gün onlarca kazanın olduğu, bununla birlikte ne yazık ki birçok canı trafiğe kurban verdiğimiz ülkemizde, bir genç araçta işte böyle seyahat etti.” diyerek sitemlerine başlayarak bu gencin kime gösteriş yapmak istediğini anlamadıklarını ifade ettiler.
İçkili mi yoksa başka bir şey mi aldığını sorgulayan vatandaşlarımız “Araç sürücüsü neden on engel olmadı o ayrı mesele. Ancak bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kendi hayatlarını tehlikeye atmaları bir yana diğer sürücülerinde dikkatlerini bozan bir görüntü” dediler.
Artık toplum olarak bir silkinmemiz gerektiğini sözlerine ekleyen duyarlı vatandaşlarımız, sorumsuzca yapılan bu gibi davranışların sonuçlarını düşünmek bile istemediklerini dile getirerek herkesi yollarda duyarlı hareket etmeye davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.