banner913
banner932
banner1012

“Bu hale getiren kişi, hiç mi vicdanın sızlamadı?”

banner1020

banner974
“Bu hale getiren kişi, hiç mi vicdanın sızlamadı?”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir ormancının isyanı bize ulaştırdığı fotoğraflarla dile getirdi.
Lefke bölgesinde ormancı olarak görev yaptığını belirten vatandaşımız, dün fotoğraflarda gördüğü manzara karşısında adeta içinin yandığını belirtti.
Ormancı vatandaşımız “Yedidalga, Bademliköy arasında yapmış olduğum devriyede Vuni’nin altında bulunan orman arazisi içerisindeki yolun kenarında güzelim budanmış çam ağacının gövdesine fotoğraflarda görüldüğü gibi vicdansızca ateş açılmış” diyerek bunu yapan avcılar olduğunu iddia etti.
Sapasağlam ağacın bu şekilde av tüfeği ile getirildiğini savunan Ormancı vatandaşımız “Bu hale getiren kişi hiç mi vicdanın sızlamadı?. Bunu yapan insan değildir. Yazıklar olsun sana.” diyerek isyanını paylaştı.
Zaten ağaç ve orman fakiri olan ülkemizin bu şekilde kendini kaybederek ağaçlara saldıran vicdansızlar nedeniyle daha da fakirleştiğini ifade eden vatandaşımız ağaçların insanların hayatlarına ne kattığını bilmeyen insanlar olduğunu sözlerine ekledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.