banner913
banner932
banner1012

Hava kirliliği artıyor

banner1020

Ülkemizde çevre kirliliği bir yana her geçen gün hava kirliliği de artmaya başladı

banner974
Hava kirliliği artıyor

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde çevre kirliliğinin bir yana her geçen gün hava kirliliğinin de artmaya başladığını ifade ederek görüşlerini bizlerle paylaştılar.
Özellikle Lefkoşa bölgesinde bir ölçüm yapılsa belki de hava kirliliği oranının limitlerin üstüne çıktığının görüleceğini ifade eden çevre dostu vatandaşlarımız, “Sabah saatlerinde özellikle sanayi bölgelerinde iş makinelerinin çalışmaya başlaması sonrasında etrafı kara dumanlar sarıyor. Bunun yanında trafiğe çıkan araçların eksozlarından çıkan dumanlarla adeta Lefkoşa’nın üzerinden karabulutlar yükseliyor” dediler.
Rüzgarın esiş yönüne veya hızına göre hızlı veyahut yavaş hareket eden bu kirliliğin ülkemiz adına tehlike çanlarının çalması anlamı taşıdığını söyleyen çevreciler, sanayi bölgelerinde mutlaka önlem alınması gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.