banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler ne kadar daha burada kalacak?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz günlerde gittikleri ülkemizin en güzel yerlerinden biri olan Dipkarpaz bölgesindeki altın Kumsal’da karşılaştıkları görüntülerden dolayı morallerinin bozulduğunu aktararak bizlere gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bu görüntüler ne kadar daha burada kalacak?

banner971
 
Vatandaşlarımız yaklaşık iki yıl önce Altın Kumsal’da bazı kişilerin yaptırdığı izinsiz yapıların yıkımı sonrasında her tarafta yıkıntıların halen daha bulunduğunu kaydettiler.
Bu şekilde bırakılan yıkılmış bungalovların oldukça kötü bir izlenim yarattığına vurgu yapan vatandaşlarımız “Bu rezilliği ve çirkinliği Altın Kumsal’dan ne zaman temizlemeyi düşünüyorsunuz? ALO 123 uyuyor mu?” diyerek yetkililere seslendiler.
Özellikle yurt dışından gelen yabancı turistlerin sık sık bu bölgeyi ziyaret ettiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, “Turistler yıkılmış moloz yığınları değil, temiz çevre, kumsal ve el değmemiş bir doğa için bu bölgeye geliyorlar” diye konuştular.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.