banner913
banner932
banner1012

Bu gidişle hastalar ilaç da alamayacak

banner1020

banner974
Bu gidişle hastalar ilaç da alamayacak

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün hayat pahallığının arttığına dikkat çekerek her şeye zam yapılmasından dolayı vatandaşın perişan olduğunu ancak özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşın hasta oldukları zaman ilaç bile alamayacağını ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştı.
Fotoğrafta görülen ilacın daha bir ay önce 81 TL iken geçtiğimiz gün gittiği eczaneden ayni ilacı 140 TL’ye aldığını belirten vatandaşlarımız bir ay içinde yüzde yüz zamlanan ilaçlar nedeniyle eczaneye dahi gitmekten korkar olduklarını söylediler.
Türkiye’de ilaç fiyatlarına yaklaşık yüzde 50 zam geldiğini daha önce duyduklarını ifade eden vatandaşlarımız “Ancak bizim ülkemizde bu fiyatlara yüzde 50 daha ekleyerek satmak herhalde yeni bir gelenek oldu” dediler.
Bu fiyatların denetleyen olup olmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.