banner913
banner932
banner1032

Bu fiyat farkının sebebi ne?

banner1020

banner974
Bu fiyat farkının sebebi ne?

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, son zamanlarda özellikle marketlerde birçok ürünün fiyatlarının fahiş fiyatlardan satıldığına dikkat çekerek ayni ürünün marketten markete hatta komşumuz Güney Kıbrıs’ta çok fiyat farkı olduğuna dikkat çektiler.
Fotoğrafta görüldüğü gibi iki naylon içinde alınmış olan kestaneler olduğunu söyleyen vatandaşlarımız bu naylonlardan birinin kuzeydeki marketten diğerinin ise güneydeki marketten alınan kestaneler olduğunu kaydettiler.
Kuzeyden alınan kestanenin kilosunun 275 TL olduğunu etiketten de görüldüğünü anlatan vatandaşlarımız, güneyden alına kestanenin ise kilosunun 3 Euro yani 95 TL olduğuna dikkat çekerek “Bu fiyat farkının sebebi ne?” diye sorguladılar.
Bazı kişilerin kestanenin geldiği ülkeye bağlı olarak fiyat farkı olduğunu söylediklerini ifade eden vatandaşlarımız “Ne kadarda başka ülkelerden gelmiş olsa da arada 3 kat fiyat farkı mı olur? Bu resmen vatandaşı kazıklama ve açgözlülüktür” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.