banner913
banner932
banner1012

“Bu düzene dur diyecek yok mu?”

banner1020

banner974
“Bu düzene dur diyecek yok mu?”

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, devlet daireleri içinde bulunan çay ocaklarının resmen vatandaşı soyduğunu ifade ederek, bu konuyla ilgili başlarından geçen bazı olayları bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.
Vatandaşlarımız, devlet dairelerine bazı işlerini yapmak için gittiklerini ve burada fotokopi çekmek veya pul almak için kendilerini çay ocağına yönlendirdiklerini ifade ettiler.
Vergi dairesine giden vatandaşlarımız kendilerinin dışarıda 1 TL’ye çektirdikleri bir sayfa fotokopi için çay ocağında 2,5 TL istendiğini ayrıca bir damga pulunun üzerinde fiyatının ne olduğu yazmasına rağmen fiyatından 3 TL fazla istendiğini belirttiler.
“Bu soygun düzenine dur diyecek birileri yok mu?” diyen vatandaşlarımız, Vergi Dairesi gibi bir yerde dahi bunun yapılmasının çok düşündürücü olduğunu vurguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.