banner913
banner932
banner1012

“Bu aracın suriçinde işi ne?”

banner1020

banner974
“Bu aracın suriçinde işi ne?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Gazimağusa sakini duyarlı vatandaşlarımız, suriçi bölgesinde bulunan Namık Kemal Meydanı’ndaki Aziz Nikolas Katedrali’nin yanına bırakılan bir aracın fotoğrafını bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.
Tarihi bir yapı olan bu katedralin birçok yabancı turist tarafından ziyaret edilip fotoğraflandığını ancak bu aracın orada olmasının çok kötü bir görüntüye sebep olduğunu   ifade eden duyarlı vatandaşlarımız “Gazimağusa içine yüksek tonajlı araçların girmesi yasaklanmalı. Büyük kamyonlar, dozerler, vinçler, vs. Özel izne tabii olmalılar.” dediler.
Gazimağusa’nın içi de Mesarya Ovası kadar serbest olduğunu belirten duyarlı vatandaşlarımız “Her tarafta istediğini yap. Tıpkı Mesarya Ovasının ortası gibi. Yasak yok, zarar ziyan yok” diyerek bu gibi araçların surlariçi bölgesine neden sokulduğunu sorguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.