banner913
banner932
banner1032

Bu ağaç kütükleri nereden toplandı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla tırla taşınan bu odunların nereden kesildiğini sorguladı.

banner974
Bu ağaç kütükleri nereden toplandı?

banner971
 
Vatandaşımız, ağızına kadar dolu tırın üzerindeki odunların geçtiğimiz yıl mayıs ayında yaşanan Kalkanlı-Tepebaşı yangınında küle dönen bölgeden kesilen ağaçlar mı yoksa başka bölgelerimizdeki ormanlık alandan kesilen ağaçlar olduğunu sorguladı.
Bu kütüklerin Kalkanlı-Tepebaşı yangınında küle dönen bölgeden kesilen ağaçlar değilse çok yazık olduğunu söyleyen vatandaşımız “zaten orman fakiri bir ülkeyiz. Eğer yangınlarda yanmamış ağaçlar değilse bu ağaç kütükleri çok yazık edildi. Nefes borumuz biraz daha kesilmiş oldu” diyerek sitemlerini dile getirdi.
Bu arada bu kütüklerin nasıl değerlendirileceğini de sorgulayan vatandaşlarımız “İnşallah birilerine peşkeş çekilmeden devlete fayda sağlayacak işler için bu kütükler toplanmıştır” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.