banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Böyle sorumsuzca park mı olur?”

banner1020

banner974
“Böyle sorumsuzca park mı olur?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir sürücü vatandaşımız, dün öğle saatlerine doğru Lefkoşa’da gittiği Bedrettin Demirel Caddesi üzerindeki bir işyerinin yan tarafındaki park alanında yaşadığı park sorununu bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.
Aracının park edip yan taraftaki işyerine giden vatandaşımız “Yarım saatlik bir işimi bitirip geri döndüğümde fotoğrafta görülen küçük kırmızı araç arkamda park edilmiş vaziyette duruyordu. Öne gitme şansım olmadığı için bu araç sürücüsü nedeniyle en az yarım saat burada beklemek zorunda kaldım” dedi.
Bu gibi sürücülerin ehliyeti alırken, nerelere park yapılabileceğini her halde öğrenmediklerini ifade eden vatandaşımız “Böyle sorumsuzca park mı olur? Sanki de bubasının çiftliğiymiş gibi park edip kaçtı” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.