banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Böyle köprü veya menfez mi olur?”

banner1020

banner974
“Böyle köprü veya menfez mi olur?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı köylü vatandaşlarımız, ülkemizde son yıllarda yapılan yeni yolların hiç bölge koşullarına göre yapılmadığını ifade ederek bize gönderdikleri fotoğraflarla yaşanan rezaleti dile getirdiler.
Köylü vatandaşlarımız, geçmişte yapılan yollarda bulunan menfez köprülerin en az 2 metre yükseklik ve 3 metre genişliğinde olduğunu ve bu nedenle yağmurların çok fazla yağmasına rağmen hiçbir zaman ova tarlalarının sular altında kalmadığını anlattılar.
Ancak şu anda yapılan yeni yollara yapılan köprü veya menfezlerin çok dar olduğunu ifade eden vatandaşlarımız bu nedenle de su akışının bu yerlerden az olduğu için tarlaların sular altında kaldığını hatta yolları su bastığını vurguladılar.
Bu yolları yapan Türkiye’den gelen şirketin ülkemizdeki Karayolları Dairesi ekiplerinden hiç bilgi alıp almadığını sorgulayan vatandaşlarımız bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.