banner913
banner932
banner1012

“Böyle duyarsızlık olmaz”

banner1020

banner974
“Böyle duyarsızlık olmaz”

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesinden bir vatandaşımız, önceki gece şahit oldukları bir olayı bizlerle paylaşarak hem insanlarımızın duyarsızlığına hem de hem de başıboş köpeklerin yarattığı tehlikeye dikkat çekti.
Vatandaşımız önceki gece Mağusa’nın son olarak Güney Kıbrıs’la karşılıklı geçişlere açılan kapısı olan Derinya Sınır Kapısı’ndan kuzeye geçtikleri sırada yanlarından süratle geçen fotoğraftaki siyah Mercedes marka araç sürücüsünün yola fırlayan köpek sürüsüne daldığını ve bir köpeği ezdiğini anlattı.
Bu kişinin olay yerinden yaklaşık 300 metre ilerde durduğunu ve aracını kontrol ettiğini söyleyen vatandaşımız “Bu duyarsız sürücü arkasına dönü bile bakmadı. Köpekler ne oldu? Yaşayan var mı? Hiç umurunda olmadan sadece aracından inip aracını kontrol etti ve çekip kaçtı” diyerek sitem etti.
Başıboş köpeklerin son zamanlarda çok arttığını bu nedenle sürücülerin yollarda çok daha dikkatli olması gerektiğini belirten vatandaşımız özellikle 50 km gidilmesi gereken yerde 100 km hız yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.