banner913
banner932
banner1012

Karınca ve hamam böcekleri, vatandaşları bezdirdi

banner1020

Karıncalarla mücadele edemediklerini de söyleyen vatandaşlarımız, neredeyse evlerini karıncaların işgal ettiğini kaydettiler

banner974
Karınca ve hamam böcekleri, vatandaşları bezdirdi

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde evlerinde hamam böcekleri ile karıncalardan dolayı el aman çektiklerini dile getirerek, sitemlerini paylaştılar.
Uzun zamandır görmedikleri hamam böceklerinin yaz aylarıyla birlikte ortaya çıkmaya başladığını anlatan vatandaşlarımız, hamam böceklerine karşı ilaçlamanın yapılmamasından dolayı bu hayvanların ortaya çıktığını ifade ettiler.
Bu arada karıncalarla mücadele edemediklerini de söyleyen vatandaşlarımız, neredeyse evlerini karıncaların işgal ettiğini kaydettiler.  
Özellikle geceleyin ortaya çıkan hamam böcekleri ve karıncalar için ne yapacaklarını şaşırdıklarını aktaran vatandaşlarımız, kendilerinin ilaç kullanmaktan çekindiklerini bu nedenle de başa çıkamadıklarını sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.