banner913
banner932
banner1012

Benim canım yandı başkalarının da yanmasın

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı sürücümüz, yollarımızın her ne kadar bozulsa da sürücüler tarafından kullanıldığını ancak yol güvenliği konusunda sürücülerin büyük ihmallerinin olduğunu ifade ederek geçtiğimiz akşam karşılaştığı fotoğraftaki TIR ile ilgili sitemini dile getirdi.

banner974
Benim canım yandı başkalarının da yanmasın

banner971

Bu TIR aracın Mağusa Liman yolunda ilerlediğini ifade eden vatandaşımız  “Bu TIR gece saat 22’de fotoğrafta da görüldüğü gibi arka lambaları yanmaz şekilde Mağusa Liman yolunda ilerlemekteydi. Bu nasıl bir sürücü hiç mi kontrol etmez aracını” diyerek sitem etti.

Kendisinin eşini bu ışıksız TIR’lar yüzünden kaybettiğini belirten vatandaşımız, “Benim canım yandı başkalarının da yanmasın. Bu şekilde ışıksız araç kullanan sürücülerimiz yollara çıkmasınlar" diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.