banner913
banner932
banner1012

Belediyeler ot temizliğine sürat verdi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, yaz aylarına doğru hızla ilerlediğimiz bugünlerde ülkemizin dört bir yanından bulunan belediyelerin harıl harıl ot temizliği yaptığını gözlemlediklerini dile getirdiler.

banner974
Belediyeler ot temizliğine sürat verdi

banner971
 
Kış ayları boyunca yapılmayan ot temizliğinin hava sıcaklıklarının artmaya başladığı bugünlerde olası ot yangınlarına karşı otların temizlenmesiyle önlem alındığını ifade eden vatandaşlarımız, “Keşke bu ot temizliği senede bir kez yerine dört mevsim yapılsa. Hem işçiler daha az zorlanır hem de kış aylarında büyüyen otlar çirkin görüntüler ortaya çıkarmaz” diye konuştular.
Ayrıca düzenli ot temizliği yapılmaması nedeniyle çevreye saygısı olmayan bazı kişilerin ellerindeki pet şişeleri ve diğer molozları bu otlara savurduğunu da ifade eden vatandaşlarımız, bu nedenle de etrafın çöp ve molozlarla dolduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.