banner913
banner932
banner1032

“Babutsayı artık rüyalarımızda görür olduk”

banner1020

banner974
“Babutsayı artık rüyalarımızda görür olduk”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, yaz aylarının en sıcak günlerini yaşadığımız bugünlerde serinlemek için birçok şey yaptıklarını ancak eskiden serinlemek için yedikleri meyvelerden olan babutsayı bulamadıkları için çok üzgün olduklarını dile getirerek sitemlerini paylaştılar.
Özellikle yaz aylarının en güzel meyveleri arasında olan ve serinlemek adına buzluktan çıkarılarak yenilen babutsayı artık bulamaz olduklarını söyleyen vatandaşlarımız “Geçmişte neredeyse her köşe başında bulunan babutsa ağaçlarının teker teker kuruması sonucunda şimdilerde babutsayı mumla arar olduk.” dediler.
Son 4-5 yıl için ülkede görülen babutsa biti hastalığının neredeyse ülkenin her tarafından bulunan babutsayı kuruttuğunu duyduklarını söyleyen vatandaşlarımız “Babutsayı artık rüyalarımızda görür olduk. Umarız en kısa zamanda bu babutsa hastalığına karşı önlem alınır ve babutsalar ülkemizde yeniden çoğalır” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.