banner913
banner932
banner1032

Alsancak Belediyesi’nin örnek uygulaması

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin kuzey sahilindeki belediyelerinden Alsancak Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanyayı çok beğendiklerini dile getirerek, bununla ilgili görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Alsancak Belediyesi’nin örnek uygulaması

banner971

Vatandaşlarımız, Alsancak Belediyesi tarafından başlatılan ihtiyaçlılara yiyecek yardımı kampanyasının çok güzel bir olay olduğunu, buna bölge esnafının veyahut üreticilerinde sahip çıkmasıyla çok daha ileri bir noktaya gidileceğini düşündüklerini kaydettiler.

Belki ülkede çok fazla ihtiyaçlı insanın olmadığını ancak ihtiyacı olanların hırsızlık yapmak yerine böyle bir kampanya ile ihtiyaçlarını gidermesinin çok iyi olacağını dile getiren vatandaşlarımız, bu kampanyanın ülke geneline yayılmasını umut ettiklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.