banner913
banner932
banner1012

Alınan maaşlar yetmez oldu

banner1020

Vatandaş, yapılan asgari ücret artışının çok komik olduğunu ve ayrıca ülkede DPÖ tarafından açıklanan aylık hayat pahalılığı oranlarının gerçeği yansıtmadığını söylüyor

banner974
Alınan maaşlar yetmez oldu

banner971
  
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda evden dışarıya adım attıkları zaman adeta para verme yarışına başladıklarını dile getirerek aldıkları maaşların kısa sürede tükendiğini dile getirdi.
Ay başında aldıkları maaşlarını daha ayın ilk günlerinden bitirme durumuna geldiklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Bayram nedeniyle çocuklarımızı sevindirmek için onlara kıyafet ayakkabı, bizlere kıyafet ve ayakkabı alışverişi yaptıktan sonra, küçük bir market gezintisi sonrasında maaşımızın nerdeyse yarısı bitti” diye konuştular.
Daha ev kirası, elektrik, su ve telefon faturalarını ödemediklerini söyleyen vatandaşlarımız, “Anlayacağınız ayın yarısına gelmeden elimizde bir kuruş paramız kalmayacak” diyerek dert yandılar.
Vatandaşlarımız, yapılan asgari ücret artışının çok komik olduğunu ve ayrıca ülkede DPÖ tarafından açıklanan aylık hayat pahalılığı oranlarının gerçeği yansıtmadığını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.