banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan ve antrenörüne, Pulya Festivali’nde büyük ilgi

banner1020

Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, 10. Yeniboğaziçi Pulya Festivali’ne katılıp imza dağıttılar. Büyük ilgi gören ikili plaket ile ödüllendirildi

banner974
Yiğitcan ve antrenörüne, Pulya Festivali’nde büyük ilgi

banner971

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 4*100 metre yarışında ikincilik elde eden Kıbrıslı Türk atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş'e Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde teşekkür plaketi verildi.
Yeniboğaziçi Belediyesi Festival Komitesi tarafından yapılan açıklamada, “Rol model olarak Kıbrıs'tan çıkıp, izolasyonları delerek Avrupa'da sesini duyuran Yiğitcan Hekimoğlu'nun özelde spor, genelde tüm alanlar için örnek teşkil ettiğini ve çok önemli bir misyonu olduğu” vurgulandı. Açıklamada, festival komitesinin, Hekimoğlu’na, bu misyonu devam ettirmek için her türlü desteği vereceği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.