banner913
banner932
banner1012

Yiğitcan, kazanırken üzüldü

banner1020

Yiğitcan Hekimoğlu, Erzurum'da düzenlenen Uluslararası Bayrak ve Sprint yarışlarında, 4x100m’de birincilik kürsüsüne çıkmanın mutluluğunu yaşarken, sakatlığının nüksetmesine üzüldü

banner974
Yiğitcan, kazanırken üzüldü

banner971

Başarılı sprinterimiz Yiğitcan Hekimoğlu, Erzurum'da düzenlenen Uluslararası Bayrak ve Sprint yarışlarında, 10 Haziran’da koştuğu 4x100m Türkiye Milli Takımı ile 38.20 sn gibi çok başarılı bir dereceyle birincilik kürsüsüne çıktı.

Fakat bu derece elektronik foto-finiş cihazının çalışmamasından dolayı el kronometresi ile alınan derece olarak kayıtlara geçti. Bu başarılı koşu sonrasında sprinterimiz Finlandiya'daki Avrupa Takımlar Şampiyonasına katılacak Türkiye Atletizim takımında olmayı başardı. Bununla birlikte ilk gün yapılması planlanan  100m seçme serileri aşırı rüzgar ve hava muhalefeti nedeniyle 11 Haziran sabahına ertelendi. İlk günü başarılı bir koşuyla tamamlayan sporcumuz seçme yarışı öncesinde ısınma sırasında Olimpiyatlar öncesinde geçirdiği sakatlığının olduğu bölgeden bir ağrı hisseti ve yarışmaya katılamadı. Başarılı sprinterimizin durumu yapılacak kontrollerden sonra  netlik kazanacak.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.