banner913
banner932
banner1012

Sakallı’nın sponsoru Dem’s Construction

banner1020

banner974
Sakallı’nın sponsoru Dem’s Construction

banner971
Ülkemizin başarılı atletizm sporcularından olan uzun mesafe atletlerimizden Mehmet Sakallı’nın sponsoru Dem’s Construction Ltd. oldu. 22 Ekim Pazar günü Lefkoşa Maratonu'na katılacak olan ve hedefi ilk üç olan Sakallı yapılan sponsorlukla ilgili şu düşünceleri paylaştı:
2023-2024 yılı için sponsorluğumu üstlenen ve bana her türlü desteği esirgemeyen Dem’s Construction şirketine teşekkürlerimi sunarım. Her branşta; spora ve sporcuya her türlü desteğiyle tanınan Dem’s Construction şirketinin Direktörü Süleyman Can Bey’e atletizme de desteğimden dolayı bizzat teşekkürlerimi bir borç bilirim. 22 Ekim Pazar günü Lefkoşa Maratonu öncelikli olmak üzere önümüzdeki diğer yarışlarda da Dem’s Construction Şirketini ve Süleyman Can Beyi en iyi şekilde temsil etmek beni onurlandıracaktır.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.