banner913
banner932
banner1012

Sakallı’dan ‘Ironman 70.3 Türkiye’ yarışında ikincilik

banner1020

banner974
Sakallı’dan ‘Ironman 70.3 Türkiye’ yarışında ikincilik

banner971
Ülkemizin başarılı atletizm sporcularından Mehmet Sakallı ve ekibi önemli bir başarıya daha imza attı.
Sakallı geçtiğimiz hafta sonu Antalya’nın Belek ilçesinde gerçekleşen ‘Ironman 70.3 Türkiye’ yarışında takımıyla birlikte ikincilik elde etti.
Dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 1500 sporcunun katıldığı yüzme, bisiklet ve koşu formatında ‘Ironman 70.3 Türkiye’ yarışında genel klasmanda 2. Sırada yarışı tamamlayan Sakallı ve ekibi ülkemiz bayrağını dalgalandırarak gururlandırdı.
Duygun Yurteri’nin 1,9 km yüzmede, Şevket Türel’in 90 km bisiklette ve Mehmet Sakallı’nın 21 km koşuda elde ettikleri başarılı sonuçlar neticesinde takım olarak 2.’lik elde etti.
Sakallı yarış sonrası yaptığı açıklamada “Dünyanın birçok ülkesinden sporcunun katıldığı bu yarışta genel klasmanda ikinci olarak büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda katkıları olan sponsorum Dem’s Cons. Ltd direktörü Süleyman Can ve Volkan beye teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ülkemizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırdığımız için mutluyum” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.