banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da Cumhuriyet için koşacaklar

banner1020

Doğu Akdeniz Üniversitesi, 13 Kasım 2020 Cuma günü DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı önünden başlayacak olan Cumhuriyet Koşusu organize etti

banner974
Mağusa’da Cumhuriyet için koşacaklar

banner971
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafından bu yıl ilk kez 2020-2021 Akademik Yılı Açılış ve Cumhuriyet Koşusu organize ediliyor.
13 Kasım 2020 Cuma günü, saat 15:00’te yapılacak olan ve DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyeleri ve Rektör Yardımcıları’nın da yer alacağı koşu etkinliğinde, akademik ve yönetsel personel ile öğrenciler DAÜ ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için koşacaklar.Cumhuriyet Koşusu, DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı önünden başlayacak ve DAÜ Stadyumu’nda sona erecek.
Cumhuriyet Koşusu’nda kategorilere göre birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları da verilecek. Kadın ve erkek kategorileri 17-29 yaş, 30-40 yaş, 40 yaş ve üstü olarak değerlendirilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.