banner913
banner932
banner1012

Hakan Tazegül Adana Kurtuluş Yarı Maraton ikincisi

banner1020

Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Uluslararası 14. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu’na katılarak ülkemizi temsil eden Hakan Tazegül 40-44 yaş gurubunda 1 saat 11 dakika 57 saniye ile Türkiye genelinde 2.ci oldu

banner974
Hakan Tazegül Adana Kurtuluş Yarı Maraton ikincisi

banner971
Adana Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürülüğü ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Uluslararası 14. Adana Kurtuluş yarı maratonu (21 Km) (10 Km) çocuk ve Halk koşusu yapıldı.
TAZEGÜL İKİNCİ, KURT BEŞİNCİ
Türkiye’de Uluslararası 14. Adana Kurtuluş yarı maratonu’nda yarışan Ülke atletizminin başarılı uzun mesafe koşucularından Hakan Tazegül ve Eser Kurt  iddialı bir şekilde katıldıkları Kurtuluş yarı maratonunda başarılı dereceler elde etti. Uluslararası 14. Adana Kurtuluş yarı maratonda sporcular 21 kilometrelik yarı maratonda koşarak atletler dereceye girebilmek için yarıştılar. Adana’da düzenlenen Uluslararası 14. Adana Kurtuluş yarı maratonunda ülkemizi temsil eden Hakan Tazegül 40-44 yaş gurubunda 1 saat 11 dakika 57 saniye ile Türkiye genelinde 2.ci oldu. 40-44 yaş grubunda ise Eser Kurt 1 saat 13 dakika 22 saniye ile 5.ci olarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.
Uluslararası 14. Adana Kurtuluş yarı maratonu kadınlar 21. Km genel klasman 1.cisi Kenyalı atlet RuthJebet ile birlikte atletimiz Hakan Tazegülfiniş yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.