banner913
banner932
banner1012

Boran Bora, Oceanman World Final 2023 için Thailand yolcusu

banner1020

banner974
Boran Bora, Oceanman World Final 2023 için Thailand yolcusu

banner971
Dünyanın en prestijli açık su yüzme organizasyonu olarak kabul edilen OceanmanSwim, her yıl dünyanın birçok yerinde organizasyonlar düzenleyerek bu organizasyonlarda başarılı olan sporcuları her yılın sonunda düzenlediği Oceanman World Final organizasyonuna davet ediyor.
Bu yılın dikkat çeken ayağı, 3-5 Kasım 2023 tarihlerinde Ayia Napa, Kıbrıs'ta gerçekleşti. Müsabakalar arasında en zorlu kategorilerden biri olan 5 Km HalfOceanman yarışında, 14 yaşındaki Kıbrıslı Türk yüzücü Boran Bora, genç yaşına rağmen gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti ve müsabakanın en genç yarışmacısı oldu.
Boran Bora, 01.17:11 derecesiyle 14-19 yaş kategorisinde birinci olarak sadece gençler arasında değil, genel klasmanda da dördüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla, 30 Kasım-3 Aralık 2023 tarihlerinde Thailand'ınPuket adasında düzenlenecek olan Oceanman World Final 2023'e katılmaya hak kazandı.
Boran Bora, başarılarına imza atarken EziçRestorant, Ertan Market, Ciddi Mutfak, CyprusPools ve MetginLtd'ninsponsorluğunu arkasına aldı. Bu sponsorlar, Boran BORA'nın ülkemizi World Final 2023'de en iyi şekilde temsil etmesine destek olacak.
Boran BORA, 27 Kasım Pazartesi günü Kıbrıs'tan ayrılarak Thailand'a doğru yola çıkacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.