banner913
banner932
banner1012

Atletizmde birlik beraberlik

banner1020

Atletizm Federasyonu üye kulüpleriyle bir araya geldi, yaptığı ve yapmayı planladığı icraatları aktararak tam destek aldı

banner974
Atletizmde birlik beraberlik

banner971
KKTC Atletizm Federasyonu, kulüplerle bir araya gelerek bugüne kadar yapılan icraatlar ve bundan sonraki süreçte yapılması hedeflenenleri düzenlenen yemekte aktardı. Le Chateau Romance Restoran’da gerçekleşen yemeğe tüm kulüpler katılım gösterdi.
Atletizm Federasyonu daha önce Yönetim Kurulu, ardından da son iki yılda önemli bir sayıya ulaşan hakemlerle düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya gelmişti. 31 Ocak Perşembe akşamı kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen yemekte yapılan icraatlar kulüplere aktarılırken, bundan sonraki süreçte hedefler anlatıldı ve tam destek alındı. Yemekte ayrıca 2024 Paris Olimpiyatları hedefi ile çalışmalarını yurt dışında sürdüren Buse Savaşkan ile ilgili de kulüplere bilgi verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.