banner913
banner932
banner1012

Yukarı Dikmen’de korkutan yangın

banner1020

Yukarı Dikmen'de su deposu mevkiinde çıkan ve nedeni henüz tespit edilemeyen yangında ahşap bir bahçe evi kısmen yanarken, yaklaşık 10 dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar kül oldu

banner974
Yukarı Dikmen’de korkutan yangın

banner971

Yukarı Dikmen'de saat 15:15’de çıkan ve yaklaşık 1 saat içinde kontrol altına alınan yangında, ahşap bir bahçe evi kısmen yanarken, yaklaşık 10 dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar yandı.
Polisten verilen bilgiye göre, su deposu mevkiinde çıkan ve nedeni henüz tespit edilemeyen yangına; itfaiye, askeri personel, orman dairesi ekipleri ve Dikmen Belediyesi'ne ait tankerlerin yardımıyla müdahale edildi.
Yangının kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, çıkan yangın sonucu ilk tespitlere göre bölgede, sahibi henüz tespit edilemeyen ahşap bir bahçe evinin kısmen yandığı, yaklaşık 10 dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otların ise tamamen yandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.