banner913
banner932
banner1012

Virajı alamayan sürücü durağa girdi

banner1020

banner974
Virajı alamayan sürücü durağa girdi

banner971

Lefkoşa'da araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Girne Kapısı bölgesindeki otobüs duraklarının olduğu yerde bir kadın sürücünün sürat ve dikkatsizliği sonucu yaptığı kazada durakta bekleyen bir yaya yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, kaza saat 15:45 sıralarında, Lefkoşa'da Cemal Gürsel Caddesi üzerinde, 23 yaşındaki Rukiye Türk, yönetimindeki GL 191 plakalı araç ile sağdan ikinci şerit içerisinde doğudan batıya doğru süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak önce kaldırım üzerinde bulunan otobüs durağında beklemekte olan 25 yaşındaki Azad Özbek'e ardından da otobüs durağına çarpmasıyla meydana geldi.

Kaza sonucu yaralanan yaya Özbek, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.