banner913
banner932
banner1032

Üzerinde beş tabancayla yakalandı

banner1020

Mağusa'da bir kişinin üzerinde 5 tabanca ve tabancalara ait 5 şarjör tespit edildi

banner974
Üzerinde beş tabancayla yakalandı

banner971
Gazimağusa’da, Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından önceki gün yapılan operasyonda 35yaşındaki isminin baş harfleri  İ.Ç.’nin bulunduğu araçta ve tasarrufundaki çantada yapılan aramada 5 tabanca ve tabancalara ait 5 şarjör tespit edilerek emare olarak alındı.
İ.Ç. dün sabah mahkemeye çıkartıldı ve hakkında 1 gün tutukluluk emri alındı. Mahkemeye meselenin olgularını Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis  memuru. Polis, CÖŞ ekibiyle birlikte zanlıyı, bir araçta 20.04.2024’te tespit ettiklerini belirtti. 
Polis, konu araçta yaptığı aramada, 5 adet silah ve silahlara ait şarjörü bulup emare olarak aldıklarını söyledi ve yeni başlayan tahkikatı  salimen tamamlayabilmek için mahkemeden süre talep etti. Mahkeme , talebi uygun bularak zanlının 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.