banner913
banner932
banner1032

Uyuşturucu tacirine suçüstü

banner1020

Aldığı ihbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, Lefkoşa’da Afrika uyruklu Gabriel Ajuga’nın aracında 67 ayrı pakete sarılı 90 gram hintkeneviri ve uyuşturucu satışından elde edinildiğine inanılan 20 bin 400 TL para ele geçirdi

banner974
Uyuşturucu tacirine suçüstü

banner971
Lefkoşa’da uyuşturucu satışı yaptığı ihbarı üzerine tutuklanan Gabriel Ajuga’nın aracında 90 gram hintkeneviri ele geçirildi.
Polis, 13 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00’te alınan bilgide zanlının Lefkoşa bölgesinde uyuşturucu sattığının öğrenildiğini belirtti.
Polis memuru, zanlının aynı gün saat 15.30’da Lefkoşa’da VR 544 plakalı araçla seyir haldeyken tespit edildiğini söyledi. Polis, zanlını aracında yapılan aramada 67 ayrı pakete sarılı toplam 90 gram hintkeneviri ile uyuşturucu satışından elde edinildiğine inanılan 20 bin 400 TL paranın ele geçirildiğini kaydetti.
Polis memuru, zanlının suçüstü hali gereği tutuklandığını ve Lefkoşa’daki ikametgahında yapılan aramada foil kağıtları bulunduğunu anlattı.
Polis, sorgulanan zanlının uyuşturucu maddeyi 140 gram olarak aranan bir şahıstan aldığını ve hintkenevirinin 56 gramını Lefkoşa’da birçok şahsa sattığını ve elde ettiği paranın bir kısmını da kendisine uyuşturucuyu temin eden şahsa gönderdiğini itiraf ettiğini kaydetti.
Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini belirten polis, zanlının ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.