banner913
banner932
banner1032

Trafiğe bir yaya kurban daha

banner1020

banner974
Trafiğe bir yaya kurban daha

banner971
Mağusa bölgesinde Tuzla-Mutluyaka anayolunun Mutluyaka köyü yakınlarında bu akşam saatlerinde meydana trafik kazasında bir yaya hayatını kaybetti, bir yaya ağır yaralandı.
Polisten verilen bilgiye göre, kaza saat 20:50 sıralarında, Tuzla - Mutluyaka Anayolu üzerinde, Mutluyaka istikametine doğru, yönetimindeki EJ 124 plakalı aracı ile seyreden 39 yaşındaki Süleyman SÜLÜK, dikkatsizliği sonucu gidişine göre yolun solunda Mutluyaka istikametine doğru yürümekte olan 27 yaşındaki Muhammad Umar FAROOQ ve 25 yaşındaki Sanawar SHABAZ'a çarpmasıyla yaşandı.
Kaza sonucu Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen her iki yaya, yapılan tedavilerine müteakip Sanawar SHABAZ acil serviste müşahede altına alınırken, kazada ağır yaralanan Muhammad Umar FAROOQ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. EJ 124 plakalı sürücü suçüstü Süleyman SÜLÜK tutuklanmış olup, soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.