banner913
banner932
banner1032

Tehlikeli sürüş yapan öğrencide uyuşturucu çıktı

banner1020

Lefkoşa'da tehlikeli sürüş yaptığı gerekçesiyle polis tarafından durdurulan 25 yaşındaki İranlı öğrencinin aracında, bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi

banner974
Tehlikeli sürüş yapan öğrencide uyuşturucu çıktı

banner971
Lefkoşa’da aracında uyuşturucu bulunan 25 yaşındaki İranlı öğrenci Saba Ghaneshırazı tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru zanlı hakkındaki iddiaları aktardı.
Polis, Lefkoşa’da önceki gün saat 17.00 sıralarında tehlikeli sürüş yaptığı için durdurulduğunu söyledi. Polis, zanlının aracında yapılan aramada metal öğütücü içerisinde bir gram hintkeneviri olduğu düşünülen madde ele geçirildiğini açıkladı. Polis, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, ele geçirilen maddenin analize, öğütücünün ise parmak izi inceleme şubesine gönderileceğini ifade etti. Polis memuru, zanlının uyuşturucu maddeyi nereden ve kimden temin ettiğinin araştırılacağını ve beklenecek analiz ve parmak izi inceleme sonuçları olduğunu belirterek, 3 gün süreyle tutukluluk talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.