banner913
banner932
banner1012

Tam bir trafik canavarı

banner1020

Girne’de önceki gün kaza yapan Afrika uyruklu gencin sigortasız araç sürdüğü, bugüne kadar 5 kez kaza yaptığı, 8 adet trafik suçu olduğu, iki kez puan cezası aldığı ve ehliyetinin ceza puanının dolmasına rağmen araç kullandığı ortaya çıktı

banner974
Tam bir trafik canavarı

banner971
 
Girme’de trafik suçları işlediği gerekçesiyle tutuklanan Emmanuel Godwin dün mahkemeye çıkarıldı.
Girne Trafik Şubesi’nde görevli polis memuru Yaşar Pöge olguları aktardı.
Polis, 25 Aralık 2021 tarihinde saat 04.00 sıralarında Girne’de Malazgirt Sokak üzerinde seyreden zanlının o sırada yıla çıkmak için bekleyen Buselin Güneş yönetimindeki SZ806 plakalı araca arkadan çarptığını söyledi. Polis, kaza sonucu zanlının PP 360 plakalı aracında 15 bin, Güneş’in SZ 806 plakalı aracında ise 20 bin TL maddi hasar oluştuğunu ifade etti. Polis memuru, yapılan araştırma sonucu zanlının aracının sigortasının olmadığının belirlendiğini ifade etti. Bu nedenle meydana gelen maddi hasarların sigorta kapsamı dışında olduğunu ifade eden polis, zanlının trafik suçundan benzer sabıkları olduğunu söyledi.
Polis, zanlının 8 adet trafik suçu, 5 trafik kazası iki kez puan cezası aldığını, ehliyetinin ceza puanının dolmasına rağmen araç kullandığını söyledi. Polis, zanlının ehliyeti alınmasına rağmen araç kullanmaya devam ettiği için kendisine dava okunduğunu açıkladı.  Zanlının kaza esnasında 184 promil alkollü olduğunu da ifade eden polis, üniversite öğrencisi olduğunu belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme 10 bin TL nakit teminat yatırmasına, bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.
Ayrıca davası bitinceye kadar zanlının ehliyeti iptal edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.