banner913
banner932
banner1032

Son 24 saatde KKTC de neler oldu ?

banner1020

Polisiye olaylar

banner974
Son 24 saatde KKTC de neler oldu ?

banner971
Beylerbeyi’nde, aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 52 yaşındaki Hasan Sedat Tepe’nin otopsisinde, ölüm sebebinin kalp krizi olduğu tespit edildi.
-Girne'de uyuşturucu


 Girne’de polisin dün M.Y.(E-25) ve E.A.’nın (E-20) evinde yaptığı aramada 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit ederek, emare olarak aldı. Bahse konu şahıslar ve meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen O.D.(E-36) tutuklandı.
-Yeniboğaziçi'nde operasyon
Öte yandan Yeniboğaziçi’nde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün E.Y.’nin (E-42) evinde yapılan aramada, tasarrufunda sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yaklaşık 35 gram ağırlığında 17 kağıt parçası tespit edilerek emare olarak alınırken, E.Y. tutuklandı.


-KKTC’de izinsiz ikamet eden iki kişi tespit edildi
Ülke genelinde polis tarafından dün yapılan kontrol ve denetimler sonucunda; ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 2 kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.