banner913
banner932
banner1032

Sahte ön izinle dolandırıcılık

banner1020

Gazimağusa’da iki kişi önceden 7 ayrı şahıs adına düzenledikleri sahte ön izinle 30 bin TL ve 2 bin Euro para temin etti

banner974
Sahte ön izinle dolandırıcılık

banner971
Gazimağusa’da iki kişi sahte belgeyle para temin etmekten tutuklandı.
Sözkonusu iki kişi, önceden 7 ayrı şahıs adına düzenledikleri sahte ön izin başvuru forumlarını, bir şahsın kullanımındaki cep telefonuna Whatsapp uygulaması üzerinden gönderip, karşılığında 30 bin TL ve 2 bin Euro para temin ettikleri tespit edildi.
Zanlılar, dün sabah, mahkemeye çıkartıldı. Polis, zanlıların, 20.02.2024’te, 30 bin TL ve 2 bin Euro karşılığında, Bangladeşli 7 kişi adına ön izin formu düzenleyip, M.D.T.’nin cep telefonuna gönderdiğini anlattı.    Arık, tahkikatın henüz yeni başladığını belirterek, zanlı M.’nin ikametgahında 9 ön izni başvuru formunu bulduğunu ve araştırma yapması gerektiğini belirtti.   Mahkeme, zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.