banner913
banner932
banner1032

Lokmacı’da ırkçı saldırı

banner1020

Yunanistan vatandaşı Theodoros Lazarıotıs, Lokmacı kapısından kuzeye geçtikten sonra Arasta’da birçok kişiyi darp edip, “Kıbrıs, Rusya ve Yunanistan kardeş, Türkler dışarı, burası Yunanistan” diye bağırdı

banner974
Lokmacı’da ırkçı saldırı

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen darp, rahatsızlık, uygunsuz tavır ve hareket suçlarından tutuklanan Yunanistan vatandaşı Theodoros Lazarıotıs mahkemeye çıkarıldı.
Polis memuru mahkemede olguları aktardı.
Polis, 18 Ocak 2024 tarihinde, saat 11:15 sıralarında, zanlının Lefkoşa’da Lokmacı Kara Geçiş Kapısından KKTC’ye giriş yaptıktan sonra Arasta sokakta bulunduğu sırada, bir şahsa vurabilecek mesafeden yumruk vurmaya çalışarak darp edip, yüksek sesle “Kıbrıs, Rusya ve Yunanistan kardeş, Türkler dışarı, burası Yunanistan” bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık verdiğini söyledi.
Polis, olayın ardından tutuklanan zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti.
Polis, çevre güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini, zanlının kimliği henüz tespit edilemeyen birçok şahsı darp ettiğinin görüldüğünü ve bu kişilerin bulunup ifadelerinin alınacağını belirtti.
Polis, ayrıca zanlının ülkeden deport edilmesi için Muhaceret Dairesine yazı yazılacağını ifade ederek, 3 gün süre istedi.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.