banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa'nın göbeğinde korkutan kaza

banner1020

banner974
Lefkoşa'nın göbeğinde korkutan kaza

banner971

Lefkoşa’da bugün akşamüzeri Yenişehir ışıkları yakınlarında sürücünün süratli ve dikkatsizliği sonucunda yaşanan kaza yürekleri ağza getirirken kaza sonucu iki kişi yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre kaza saat 16:00 sıralarında, Lefkoşa'da Atatürk Caddesi üzerinde 26 yaşındaki Mohammed Khalifa Hamm, yönetimindeki ZMD 928 plakalı araç ile Yenişehir ışıklarına doğru süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada kontrolü kaybedip yolun solunda park halinde bulunan NF 485 plakalı araca çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan NF 485 plakalı araç ise önünde park halinde bulunan RC 941 plakalı araca çarptı.

Kaza sonucu yaralanan ZMD 928 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 19 yaşındaki kadın Kamilla Juha Nova ve 21 yaşındaki kadın Emafe Magamad'in tedavilerine kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde devam ediliyor. Soruşturma devam etmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.