banner913
banner932
banner1012

Dikmen bölgesinde iki yangın

banner1020

banner974
Dikmen bölgesinde iki yangın

banner971

Ülkemizde yaz aylarına doğru ilerlediğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının artması ve otların kurumasıyla birlikte arazi yangınları da artmaya başladı.

Polisten verilen bilgiye göre, bugün saat 14:35 sıralarında, Dikmen - Boğazköy anayolu üzerindeki arazide, rüzgarın etkisiyle yüksek gerilim hatlarının birbirine çarpması nedeniyle atılan kıvılcım sonucu yangın meydana geldi. Çıkan yangın sonucu 2 dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otlar ile Yusuf Barbet'e ait 2 dönüm biçimlememiş arpa yanarak zarar gördü. Aynı saatlerde Dikmen Elektrik Santrali içerinde de yine elektrik hatlarından çıkan kıvılcım sonucu meydana gelen yangın neticesinde 2 dönümlük alandaki kuru otlar ile 10 incir ağacı yanarak zarar gördü. Her iki yangın itfaye ekipleri tarafından söndürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.